Trendovi prolaze. Stil je večan.

Za tebe, koja se ne bojiš da blistaš.

Klasika je naša deviza.

Maestra linija je omaž jednostavnosti kao vrhuncu elegancije.

Vanvremenski modeli zasnovani na klasičnim krojevima dizajnirani su da prate tvoju figuru i ističu njen karakter, i napravljeni, pre svega, da se ti u njima osećaš fenomenalno.

Maestra je tvoj power komad: onaj koji možeš da nosiš i na razgovor za posao, strogo ozbiljno, i u laganu popodnevnu šetnju, uz farmerke i patike, i na haljinu i štikle, u večernjoj varijanti.

Pohvala ženi u njenom punom sjaju, Maestra odeća je tu da ide sa tobom gde god išla – i da ti svojim prisustvom učini put malo lakšim, ili barem za nijansu lepšim.

Savršenstvo je naš standard.

Svaki Maestra komad je primer majstorstva na delu.

Kod nas, kompromisi ne prolaze, ma koliko zanemarljivo izgledali: ne skrećemo pogled ni sa najmanjeg detalja i  ne zaustavljamo se dok svaki šav nije na svom mestu.

Ovaj proces počinje još sa odabirom materijala, a rezultat je da na našu odeću možeš da se osloniš – osim što će ti savršeno pristajati, takođe će i trajati.

Dugoročna modna investicija, Maestra komad je saveznik za sve prilike koji će te pratiti godinama i iznova oduševljavati svojom postojanošću.

Posebnost je naša vodilja.

Svaka serija Maestra odeće je limitirana i neponovljiva.

Svaka žena ima svoju jedinstvenu priču, a naš zadatak je da tu priču prevedemo na modni jezik – delikatni ples improvizacije i preciznosti.

Svaka Maestra mini kolekcija je takođe priča za sebe: ograničena serija nastala iz pojedinačnog nadahnuća, svaki komad namenjen da pronađe baš onu za koju je stvoren.

Bez obeležja godišnjeg doba ili namene, naše nove kolekcije sa sobom uvek nose i novu postavku u  prostoru, čime ti donose drugačiji doživljaj svaki put kada dođeš da nas posetiš.

Interesuje te naša odeća?

Ulcinjska 26, Beograd, Srbija

Poseti nas u našem prostoru

Pridruži se Maestra klubu

Prijavi se na naš besplatan newsletter i dobijaš pristup ekskluzivnim sadržajima i posebnim članskim popustima i ponudama.

Na email ćeš dobijati redovna obaveštenja o novim kolekcijama i drugim dešavanjima u Maestri, pozivnice za naše događaje, kao i vesti iz globalne modne industrije.

10 + 6 =