“Moda je univerzalni jezik, razumljiv bez prevoda.”

– MIUCCIA PRADA

 

Mesto gde modni snovi postaju stvarnost.

šta je maestra?

Maestralno znači izvrsno.

Ono što nas okuplja, ujedinjuje i usmerava je ljubav prema modi i strast prema umeću kreiranja odeće. Raznorodan, višegeneracijski tim modnih profesionalaca, zajedno imamo skoro ceo vek iskustva u modnoj industriji i bezgraničnu posvećenost konstantnom rastu i usavršavanju. Kombinujući svoja pojedinačna znanja iz različitih aspekata ovog predivnog zanata, međusobno se dopunjujemo, podržavamo i usmeravamo, svakodnevno otkrivajući nove mogućnosti udruženog stvaralaštva.

čime se bavimo?

Samo nek’ se stvara!

Kao modni entuzijasti bez premca, bavimo se istovremeno kreiranjem sopstvene odeće, uslužnom proizvodnjom za druge modne kuće, kao i edukacijom novih modnih profesionalaca – i sve to na jednom mestu, u multifunkcionalnom prostoru u Ulcinjskoj 26!

U našem kutku za modne kreativce nikad nije tišina – i nikad, ama baš nikad, nije dosadno.

USLUŽNA PROIZVODNJA ODEĆE

SOPSTVENA
MODNA
LINIJA

Tipičan trenutak u našem prostoru

U izložbenom delu, slučajna prolaznica koja je odlučila da svrati oduševljeno razgleda naše najnovije rukotvorine, dok se u salonu verna klijentkinja uz čašu proseka odlučuje između dve svečane haljine za događaj koji joj sledi.

U proizvodnji je gužva, mašine rade punom parom jer se završava velika porudžbina za brend sa kojim sarađujemo, a za stolom za konstrukciju učenici kreiraju svoje prve komade uz vođstvo i podršku predavača.

Praktikantkinje oblače lutke, uređuju izlog i osmišljaju editorijal za predstavljanje novih komada, uz obavezno fotografisanje procesa za deljenje na društvenim mrežama.

U kancelariji za dizajn, sledeća kolekcija upravo dobija svoje prve obrise, a na vrata ulazi naša direktorka, prepunih ruku uzoraka materijala, potrepština za rad i, obavezno, poslastica ili grickalica za sve prisutne.

Iz zvučnika uvek dopire lagana muzikica, a žamor kreativnog naboja koji počinje svakog jutra ne prestaje do kasno uveče kada se završavaju poslednji školini termini.

želiš da se upoznamo?

Zakaži posetu našem prostoru.

3 + 14 =

(381) 63 226 110

Ulcinjska 26, Beograd, Srbija

info@maestra.rs